Nagels

Hygiëne

In de salon wordt ten alle tijden gelet op hygiëne, zo krijgt iedere klant een nieuwe schone vijl en worden de materialen na elke behandeling gedesinfecteerd. Hygiëne staat in een hoog vaandel en daarom werk ik met Alcohol Podior 80% wat hoog aangeschreven staat in strijd tegen alle soorten schimmels, bacteriën en virussen.

Gelpolish behandeling:

Hierbij worden de nagels in de gewenste vorm gevijld. In de salon wordt er voor elke nagelbehandeling eerst een e-manicure uitgevoerd. Dit zorgt voor een strakke applicatie van de gel en de gelpolish waardoor u minder snel een uitgroei heeft. Hierna wordt er een verstevigings laagje aangebracht van rubberbase. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke nagels sterker zijn waardoor ze minder snel breken en het product goed op de nagels blijft zitten. Daarna wordt de gelpolish kleur aangebracht. In de salon zijn meer dan 100 kleuren aanwezig. Als laatste stap worden de nagels afgelakt met een topcoat. Dit zorgt ervoor dat de nagels gelijk droog zijn. Na de behandeling worden de nagels ingemaseerd met een voedende nagelriemolie.

Deze behandeling wordt tusssen de 3-4 weken herhaald.

BIAB behandeling:

BIAB is een afkorting voor Builder In A Bottle. Dit is een verstevigende builder gel die ervoor zorgt dat de nagels sterk, flexibel en gezond worden. BIAB geeft door de self pinchende eigenschap ook een mooie c-curve aan de nagels. Zo ogen ze slanker en eleganter. De BIAB zijn er in verschillende soorten (nude) tinten. Ook kunt u ervoor kiezen om over de BIAB nog een gelpolish kleur naar wens te laten lakken. Deze behandeling is ook geschikt voor probleemnagels of nagelbijters. Tijdens deze behandeling worden de nagels in de gewenste vorm gevijld. In de salon wordt tijdens alle nagelbehandelingen eerst een e-manicure toegepast. Dit zorgt voor een strakke applicatie van de gel en eventueel gelpolish kleur.

Deze behandeling wordt tussen de 3-4 weken herhaald.